ABOUT US / VISIE OP BEDRIJFSUITJES

Meer over ons

Visie op bedrijfsuitjes
Veiligheid en certificering
Leerbedrijf
Vacatures en stageplekken

VISIE OP BEDRIJFSUITJES

Een bedrijfsuitje of teambuilding moet in onze beleving vooral leuk en ontspannen zijn maar we proberen hier wel een leerzaam en actief element aan toe te voegen. Daarnaast is het als bedrijf een extra manier om een relevant thema onder de aandacht te brengen. Al onze activiteiten zijn maatschappelijk verantwoord door de inzet van duurzame en mileuvriendelijke activiteiten. Hiernaast vind je de pijlers van onze visie op bedrijfsuitjes.

Originele en duurzame vervoersmiddelen zijn een leuke en opvallende manier om je tijdens het bedrijfsuitje te verplaatsen. Bijvoorbeeld door een kickbike, blokart of zeilboot. 


Interactieve evenementen. Het is altijd leuk als er tijdens een activiteit iets onverwachts gebeurt. De laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie stellen ons in staat om interactieve games aan te bieden. 


Originele locaties in de buitenlucht. De plaats waar het bedrijfsuitje plaatsvindt laten we een onderdeel uitmaken van de activiteit. Dit kan het gezellige oude stadscentrum zijn of een mooie omgeving in een natuurgebied, op het strand of op het water.