CITY / CITYTRACKS

INTRODUCTIE

Ontdek de stad met CityTracks als bedrijfsuitje! De groep wordt in kleine teams opgedeeld die allemaal een koffer en een mobiele GPS telefoon meekrijgen. Op deze telefoon zie je continu een plattegrond van het speelveld en daarop de positie van je eigen team.

Op de GSM verschijnt een vlag waar je met je team naartoe moet. Zodra je binnen een straal van 30m van dat punt komt krijg je een vraag of opdracht in het scherm. Als je deze hebt beantwoord verschijnt een nieuwe vlag op een andere locatie. Verzamel met je team zoveel mogelijk goede antwoorden en daarmee zoveel mogelijk punten om CityTracks te winnen. Let ondertussen wel op voor de saboteur die punten kan afpakken.

De vragen en opdrachten die ieder team onderweg krijgen kunnen we helemaal zelf vaststellen. Dit betekent ook dat we vragen over jullie bedrijf of over een bepaald thema in het spel kunnen verwerken. Het team dat het beste kan samenwerken wint deze GPS game.

Naast CityTracks hebben we ook nog andere GPS games zoals The Target of Treasure of the Monk. Nieuw is dat we nu 3 verschillende versies hebben van CityTracks: 

  • CityTracks Xplorer
  • CityTracks ultimate Challenge
  • CityTracks Kickbike Xperience

SPECIFICATIES

Personen:20-200
Tijdsduur:2,5 uur
Prijs:v.a. € 35,- p.p. + basistarief van 350
Optioneel:Horeca
Locatie:Utrecht, Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Haarlem

DIRECT CONTACT: 023-8449260

Naam *
E-mail *
Opmerking *